Update

Oj, nu har tiden gått så där fort igen...Plötsligt så har vi vinter med MYCKET snö. Jag tror att det har snöat oavbrutet i en vecka nu.

Helgen tillbringade vi i en toppmodern stuga i Varberg. Där fanns allt man kan tänkas behöva för ett bekvämt liv. Det var en stuga som skulle rymma 8 personer. Vi var 5 så vi hade gott om plats.
I Varberg fanns det nästan ingen snö, men det var kallt. Väldigt kallt! Stugan låg vid havet i Apelviks Strand så det var lite blåsigt, men det gjorde inget för dagarna tillbringade vi i Ullared på GeKås. Fyndade en del faktiskt. Men det bästa var nog det nya fiket ändå.
Det var signering av den nya almanackan så alla tv-kändisarna var där och signerade Morgan, Ola-Conny, Kjell, Rosmarie och de skrattande damerna.

Två besök på favoritpizzerian, Stantons, hann vi också med. Där intogs middagen.
Det är lite konstigt att vara i Varberg den här årstiden. Vi brukar ju vara där på sommaren och då är det lite mer liv och rörelse där. Men vi hade trevligt ändå.

Hemfärden var en enda lång snöstorm. Det började snöa strax efter Ullared och sen höll det på till Växjö. Där var det uppehåll en liten stund medan vi åt. Vägen mellan Växjö och Kalmar var värst där snöade det rejält.
När vi kom hem så hade grannen skottat åt oss. (han har snöslunga!) Men tyvärr så kom vi inte in ändå. Det nya taket är alldeles för halt så vi hade haft snöras. Det låg en stor, hård och tung snödriva på trappan framför dörren. Så vi fick börja med att skotta i alla fall. =)



                                                                                 Bilder: ©Ylva



GodNatt!

bye2/Ylva


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
gästbok och besöksräknare