Nu är det höst

Nu är hösten definitivt här. Idag har vi tagit in alla möbler på utealtan. Ett tråkigt jobb som man drar sig för in i det längsta. På våren går det mycket snabbare att få ut allt och fixa och dona. Kan det bero på att man längtar då och nu är det bara sorgligt att alla soliga och varma dagar är slut. Nåja, det kommer en ny vår och sommar så det är bara att längta. Även husvagnen är inställd för säsongen.

Helgen har i alla fall varit solig och fin även om det har varit lite kyligt. I går tog vi gammelbilen och åkte en runda i solen. Var i stan och tittade på lite möbler till rummet vi fått över när Gurra flyttade. Har en bild av hur jag vill att det ska se ut där, men hittar inte möblerna jag vill ha. Får väl fortsätta att leta. Utflykten avslutades med en mysig fika.

I fredags var jag på en underbart trevlig fest med goa jobbarkompisar. Vi käkade gott, skrattade och hade roligt. Tack alla goa, det hade vi ordnat bra!


                                                                                Bilder: ©Ylva



bye2

/Ylva


Kommentarer
Postat av: Carina - inspirera

Ja, idag kändes det verkligen som höst! Vi har dock inte fått in alla sommarmöblerna ännu...det får bli till helgen! Men vackert är det med alla löven...

Kramen.

2011-10-10 @ 15:25:00
URL: http://inspirera.bloggsida.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
gästbok och besöksräknare