Efter en lång dag

Eller rättare sagt två långa dagar. Gårdagen var helt spacead. Vi anlände till Växjö vid 9-tiden och startade med en fika. Alla var helt uppe i varv och halvhysteriska. Det kan inte varit lätt för vår första föreläsare. Det var nog inte många som lyssnade. De flesta satt med sina anteckningar till tentan och försökte banka in det sista. Efter lunch begav vi oss till polisens skyttebana för att skriva tentan. Utanför övade polisaspiranterna bilkörning så det kändes ju tryggt att ha dem där.
Sen var tentan äntligen gjord och det kändes väl rätt ok. Ska inte tänka på den förrän jag får tillbaka den. Omtenta eller inte?
Vi hann till hotellet och checka in mellan tentan och sista föreläsningen så det var utnyttjad tid. Vi hann att springa till butiken med gröna skylten också för att inhandla lite drickbart att fira med.
Sen var det dax för sista föreläsningen. Samma föreläsare som på förmiddagen. Det måste varit kul för honom att föreläsa för ett gäng fågelholkar. Alla var ju precis slut. Efter 45 minuter gav han upp och skickade hem oss.

Idag har det varit fullt skubb från 8-19. Var trött redan innan vi började. Avslutade dagen med sushi och nu ett glas vin på rummet.



Nu ska jag snart lägga huvudet på kudden. Sovmorgon i morgon!

Sov Gott!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
gästbok och besöksräknare