Min hylla

Måste visa min Labyrinthylla som jag fick i julklapp av sonen och hans sambo. Plockat in lite fina saker i den. Trollet köpte jag när jag var i Göteborg i december tillsammans med mina "troll". Karamellskålen fick maken när hans företag firade 50-årsjubileum. Då var den fylld med godis....
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
Jag gillar verkligen min hylla! ❤️ Den kommer från Malins butik, Malins blommor och presenter.
 


(null)
 
 
 

Åka berg och dalbana

I dag har det varit en sån dag med ups and downs. Sitter nu i soffan hemma och är så trött så jag vet inte om jag orkar gå och lägga mig 😴.
Började dagen med ett leende när jag kom till jobbet och möts av mitt yngsta barnbarns (1,5 år) glädje när hon ser mig. Hon uttrycker med hela kroppen hur glad hon blir. Kan man bli annat än glad då.  Det gjorde det lättare att gå direkt in i barngrupp istället för planeringstid då vi missat att täcka upp för sjuk personal. Sen rullade dagen på med inskolning, snöskottning (kollega som fixade vår utesovplats), blöjbyte, mat, middagslur och allt annat som hör till en dag på förskolan.  Inklusive alla kramar och så de speciella kramarna från mina bästa, barnbarnen💕 Det här kommer jag att sakna på mitt nya jobb.

Eftermiddag med programmering på valet. Det är kul. Kollegan hade fixat en programmeringsbana med Bockarna Bruse åt BeeBoten. Det gällde att inte hamna hos trollet🧟‍♂️ Det här kommer jag att sakna på mitt nya jobb. 

Sen fortsatte dagen med IKT arbete. Kolla några appar, maila om en projektor, ta fram prisuppgifter 💶 färdigställa en enkät, boka möten....📱👩‍💻 Det här kommer jag att göra på mitt nya jobb (bl.a)

Där var egentligen min arbetsdag slut, men kvar var ett jobbigt möte och sedan APT. En lång dag från 7-19 tar på krafterna. 💪🏻 Nu är det dax att säga godnatt. 
Avslutar dock dagen positivt. Fick precis mail från verksamhetsområdeschefen att vi får köpa projektorn 👍🏻😊

Nu ska jag ladda batterierna inför morgondagen.
Sov gott!😴🌙

RSS 2.0