Läkarbesök

I går var Gurra inne på sjukhuset och träffade sin läkare. Alla prover var bra hitills. Det var bara ett prov som inte kommit in ännu så läkaren ville vänta in det. Om det är bra, vilket vi hoppas så ska de operera tillbaka stomin. Han kunde inte säga om det blev innan sommaren. Det berodde på när Gurra kunde få tid på kirurgen. Hur som helst så var det positiva besked och det märktes på Gurra att han var lättad. Han firade med att shoppa loss lite. Nya skor och en Niketröja. Sen så festade vi på Pizzabuffén på IKEA. :-)

Nu ser vi fram emot att det blir operation och att allt ska fungera.

GodNatt!

Kram
bye2/Ylva

Kontoret

Lovade ju för ett tag sedan, ganska länge sedan, att visa hur renoveringen av Elins rum/kontoret blev.
Här kommer några bilder. Jag är supernöjd.
Bilder: ©Ylva


Idag har det varit lite mindre vårlikt ute, men ganska skönt ändå. Det har mest varit innearbete i form av finslipning av uppgift 5. NU är den inskickad och klar. Hann med en loppisrunda med Elin också. Hon är expert och hittade flera bra-att-ha saker. Själv fyndade jag ett tårtfat på fot.
Vi hann också skura utealtan innan regnet kom. Fast jag blev blöt om fötterna ändå eftersom jag lyckades slå av kopplingen till vattenslangen och vattnet bara forsade runt fötterna på mig innan jag hann fatta vad som hände och stängde av vattnet. I morgon ska vi ställa ut möblerna så att jag kan städa den inglasade delen av altan. Vi ska också åka en sväng till Ikea och titta på träpersienner till altan.

Gurra ska till läkaren i morgon. Får se vad han säger om ev. operation.

Ha det bra alla.

Kram
bye2/Ylva
Vårkänslor

Vad härligt det är nu när nästan all snön är borta och solen skiner. Idag har det varit riktigt varmt. Riktig vår! Man får sån energi och inspiration. Har haft min lediga fredag idag och faktiskt varit ledig. Har hunnit en hel del. Började morgonen med att plugga några timmar och sen åkte jag till stan för att uträtta en massa ärenden på min långa lista. Nästan allt blev gjort + några saker till. Inspirationen flödade när jag var på Blomsterlandet och Plantagen. Köpte en del fina vårblommor att plantera ute. Två vita Mårbacka fick också följa med hem till köksfönstret som nu är putsat och uppfräschat.


Och så några Pärlhyacinter till köksbordet.


Hann också ut en sväng med kameran och hittade de här ulliga, gulliga sakerna...


och lite blommor på GBilder: ©Ylva


Nu funderar jag på om jag ska plantera vårblommorna, plantera om pelargoner eller ta tag i stryktvätten. Måste göra av med energin på nåt. I morgon tror jag att jag ska röja på altan. Men då regnar det väl... :-)

Ha en trevlig fredagskväll alla.

Kram
bye2/Ylva

Hemma igen!

Hemma igen efter tre lärorika och intressanta dagar i Växjö. Känner mig full av inspiration och undrar hur mina arbetskamrater ska orka med mig och mina nya idéer nästa vecka. :-)
Det har också varit kul att umgås med alla kurskamraterna.

Idag är det fotbollspremiär. KalmarFF möter IFKGöteborg hemma. Det betyder jobb på Fredriksskans hela dagen.
Och i kväll blir det fest hos svägerska och svåger...

Nu är det dax att ladda för match...

Ha en bra dag i vårsolen.
Kram

bye2/Ylva

Tillbaka!

Nu är vi tillbaka på hotellrummet igen. Har varit på en grekisk resraurang och ätit och druckit gott i trevligt sällskap. det är kul med alla nya vänner som vi fått genom utbildningen.
I kväll har vi haft en trevlig kväll tillsammans med ett gäng från Kungsbacka. Tackar för det.Sov Gott!


bye2/Ylva


Växjö

Sitter på hotellrummet tillsammans med syster och dricker vin. Snart ska vi gå ut och äta med ett gäng kurskamrater.

Idag har vi jobbat med etiska rollspel i skolan. Det ledde till ganska spännande diskussioner. I morgon blir det fantasi och kreativitet. Dagarna här i Växjö går ganska fort och nu är det bara morgondagen kvar. 

Nu är det dags att göra sig i ordning.

Kram alla.

bye2/Ylva

Skola

Nu drar vi till Växjö igen för tre kunskapsfyllda dagar på Universitetet. Ska bli kul att träffa alla glada kurskamrater igen.


Vi ses i Växjö
Kram Ylva

Vilar från bloggen

Just nu händer det inte så mycket här. Håller på att skriva klart 4 uppgifter som ska vara inskickade på söndag. Puh! Det tar all min fritid just nu så bloggandet får stå tillbaka.

På onsdag nästa vecka åker vi till Växjö igen för 3 dagar på Universitetet. Det ska bli kul att träffa alla kursare igen.

Nu tror jag att jag ska hämta mig en läsk. Behöver lite energi/socker tror jag. Så jag kan fortsätta skriva.

Ha det bra alla och hoppas att solen lyser på er i det vackra vårvädret.
Kram Ylva


RSS 2.0