Så är livet

En massa händelser i livet gör att jag varken har tid eller energi att blogga just nu. Snart är det semester och då hoppas jag att lusten att kommer tillbaka. Tills dess önskar jag alla läsare en fin sommar.
 
På återhörande (snart)!
Ylva
 
 

Finbesök x 2

Ja,då har helgen gått, men vilken semesterkänsla det har varit. Hela lördagen gick jag omkring och kände mig som om det redan var semester. Härlig känsla! Barn och hundar kom och gick, sonen klippte gräset och tvillingarna var här för första gången. Ja,de var faktiskt här två gånger samma dag. Först kom den lilla familjen på promenad och stannade och fikade. Sen blev det grillning  tillsammans med alla barnen. Riktigt trevligt.
 
I dag började dagen med regn, men semesterkänslan fortsatte. Jag pluggade en del på förmiddagen och sedan blev det en tur till stan för att inhandla födelsedagspresent till mor. Ett besök på Ikea blev det också för lite inköp av korgar till tvillingarnas skötbord. Det var många som hade bestämt sig för att åka till Ikea idag så där var det trångt. Sen blev det fika hemma hos Elin och Alec samt lite bebisgos. Kan ju inte låta bli.
 
 
Finbesök
 
Kewin och jag pluggade och softade på altan.

Nu tror jag att jag ska ta mig en kopp kaffe. Har precis bakat två rabarberpajer till jobbet. Kanske ska provsmaka.
 
Ylva

Äntligen hemma!

Idag kom då äntligen våra hjärtan hem. Trots regn och rusk så sken solen hemma hos den lilla familjen. Mormor, morfar, gammelmormor och gammelmorfar stod för mottagandet och senare anslöt också morbror och "moster".
Enligt traditionen i vår familj så firades hemkomsten med middag. Gammelmormor och morfar hade fixat det medan jag jobbade, men jag hann dit i god tid ändå. Sen var det bara bebisgos för hela slanten
 
Mormor och Maiken
 
Morfar och Miliya
Morbror och "moster" med tjejerna.
 
 
Nu kommer jag att sova gott i natt. I morgon blir det jobb på min lediga dag. En öppning så jag slutar tidigt. Sen blir det nog bebismys.
Examensarbete...hmm!
 
Sov Gott!
 
 
 

Examensblommor

Var hos Malin på Blommor och små blad en stund idag. Hon hade fått in mycket fina blommor till examen. Det fanns även nallar att fästa i buketterna. Det är bara att frossa.
 
 
 
 
Våra små hjärtan skulle ha fått komma hem idag, men så blev det inte. Vi får vänta några dagar till.
 
Nu ska jag ta kväller.
Godnatt!
 
 

Mormor

Födelsedagar och fest i all ära, men det bästa som hänt sen sist är att jag blivit mormor till Miliya och Maiken.
 
 
Dessa små underbaringar föddes i måndags. Miliya vägde 3085g och är 47 cm lång. Maiken vägde 2030g och är 45 cm lång. Hur kan två små bebisar vara så underbara. Mormor älskar er!
 

100 år

 Nu har jag varit borta från bloggen länge, men här har hänt så mycket. Mest roligheter! Vi har firat födelsedagar, 100år.
Maken och jag startade förra tisdagen med att sticka in till stan och ta in på hotell. Onsdagen, själva födelsedagen fördrev vi i Kalmar med att bara vara. Sedan drog vi vidare till Stufvenäs Gästgiveri där vi firade födelsedagen i ljuvlig miljö med underbar service.
Födelsedagsbarnen
 
 
Väl hemma igen så skulle partytältet upp och förberedas för festen.
På fredagen firade vi på stan tillsammans med makens syskom med familjer. Min svåger är född samma dag som jag och samma år så vi fyllde jämt båda två.
Gott!
 
Lillebror och hans tjej hade köpt ett badkar till Elin och Alec som de fixade till i vår trädgård lagom tills vi kom hem.
(bilden är lite avig)
 
Lördagen, festdagen kom....med hällregn! Tur att vi har en stor altan: Som mest var vi nog 40 pers på altanen samtidigt, men det gick.
 
Min bästa hjälp!
 
Elin och moster
 
Paketöppning
 
Några av alla glada gäster som kom.
 
 
Tack alla vänner och släkt för att ni gjorde våra födelsedagar till en så minnesvärd upplevelse!
 

RSS 2.0