Babysim igen

I måndags var jag som vanligt med på babysimmet med Millis och Maikis. Den här gången badade jag dock inte utan var med som fotograf för att föreviga händelsen. Det var kul att stå bredvid och se hur roligt de små liven hade (föräldrarna med). De njöt verkligen av att vara i vattnet. Maikis gillar att ligga på rygg och doppar gärna huvudet. Millis är mer skeptisk men får hon ta det i sin takt så.
 
 

Lycklig!

Jag blir så glad och varm i hjärtat när jag får en sån här på kvällskvisten.
 
 

Konst

Se vad vi fick av Miliya och Maiken på Alla hjärtans dag. Deras allra första konstverk. Mormors hjärtan!
Alla <3 dag

Firat AllaHjärtans dag med barn och barnbarn. Fått vackra blommor och en tavla som småflickorna målat med händerna, Bild kommer i morgon. 
Hoppas att alla haft en bra dag.

<3Gos

Finns det något mysigare än att efter en lång arbetsdag (10tim) krypa upp i soffan med en liten unge i famnen. En liten unge som borrar in huvudet i halsgropen och somnar. Att lyssna på snusandet är så avkopplande. En härlig avslutning på dagen. Dessa små gör mormor så lycklig. 
 
 

Jobbar på detHar hamnat i ett stickflow. Just nu är jag inne på den andra av samma fast i en annan färg. :) Vad månde detta bliva? Resultatet kommer nog så småningom. Har flera stick och virkprojekt på G just nu. Och mer blir det. 

Färg på tillvaron

Idag tog vi tillfället i akt när det var kallt och vackert väder ute. Barnen fick måla i snön. Det var en häftig upplevelse att blanda färg och se vad som hände med snön. Dessutom så frös färgen när man målade i snön. Vi använde utspädd flaskfärg.
 

Hrmmm....

Tisdagsbloggare kanske?
 
Från en gråmulen, trist och deppig måndag till en tisdag med underbar vårkänsla! I går var det bara för trist att gå ut. Ingen blev glad av gråvädret och dimman ute. Nåja, nu var ju inte hela dagen tråkig. Vi blev bjudna på kalas i går kväll. Miliya och Maiken blev 8 månader i går och det firades med semlor.

Mormor och morfar hade såklart med sig presenter. Tjejerna fick varsin mössa. Här är de ute på promenad med mamma i det kylslagna tisdagsvädret i sina nya mössor.
 
 
Det var min gråa måndag.
Ylva
 
 
 
 
 

RSS 2.0