Åh, nu så vill jag...

...sjunga(hrmm) att sommaren är min...Men var är den, sommaren? I morse var det så kallt så jag fick sätta på både värmen och rumpvärmen i stolarna på bilen när jag skulle till jobbet. Kunde väl i  och för sig tagit en varmare jacka eller en tröja, men är det sommar så är det. Kortbyxor på! Och detta regnande gör ju inte att man blir gladare. Nä, nu vill jag ha sol och värme! 
 
 
 

Pelargoner på G

Ett blogginlägg i veckan verkar vara min melodi just nu. Det händer rätt mycket här just nu men har jag ork att sätta mig och blogga? Nej där tar orken slut och det blir mest soffhäng på kvällarna. 
Men i kväll har jag varit ute och plockat med pelargonerna. Det blommar för fullt där ute nu och jag tycker att det är bedårande att se vissa sorter. Har en lååång önskelista på sorter jag hade en gång innan samlingen fick stå tillbaka för annat (läs studier). Här kommer några bilder.
 
Don Chiverton


Green Silver Galaxy
 
Goldeneye Anniversery
 
Nan West
 
Trumps
 
Minah's Orange
 

Newport
 
Och till sist Mårbackan i kopparkrukan
 
Ha en skön kväll!


Miliya och Maiken 1 år

 
 
Nu har jag fått ordning på alla mina bilder så nu tänkte jag bjuda på ett bildinlägg från Miliya och Maikens födelsedag.
 
Dagen började med ett besök hos fotografen.
Vi väntar på vår tur medan fotografen blir klar med studenten som var före oss-
Fotograferingen rullade på. maiken var glad och lät sig fotograferas. Miliya däremot ville inte samarbeta utan ville göra på sitt eget sätt. Efter en stund föreslog fotografen att vi skulle ta en paus och gå och fika. En timme senare var vi tillbaka och då samarbetade Miliya också.
 
Många paket var det...
 
 
Många paket var det som sagt eftersom det var dubbelt av allt.
 
Tårtor och annat gott!
 
Nu ska vi äta tårta!

Med lite handledning av morbror så blev det riktigt kladdigt...
 
 

Vi hade en underbar dag med mycket bus och skratt trots att regnet öste ner hela dagen. En dag som var bara Miliya och Maikens <3 <3,
 
 
 
 

Om vad som har hänt den senaste tiden- en uppdatering

Det har hänt en hel del den senaste tiden. Vi har kastats mellan glädje och sorg, men mest har det varit positiva händelser.
 
I måndags var jag på den där lungröntgen som läkaren beställde när jag var där för ett par veckor sedan. Snabbt och effektivt. Jag var ute och klar innan jag skulle varit inne. Nu återstår det att se vad alla proverna säger.
 
 
Tisdagen ägnades helt åt Miliya och Maiken eftersom det var deras 1-årsdag. Den dagen kommer i ett separat bildinlägg när jag sorterat alla (100-tals) bilder jag tog med olika kameror den dagen.

Onsdagen var jag på Norra Öland och tog ett sista farväl av min morbror. En ljus och fin begravning tillsammans med de närmaste. Jag kommer alltid att ha ljusa och busiga minnen från alla somrar på Norra Öland tillsammans med morbror Kjell och kusinerna.
 
 
Vidare rullade veckan på med utgång med arbetskamraterna till SeasaltKitchen. En galet rolig kväll tillsammans med ett galet gäng.

Nationaldagen firades med barnen och på lördagen firade vi Elins födelsedag, Lite snabb uppdatering om vad som händer i min värld just nu. Återkommer å det snaraste med en bilduppdatering.
 
Ha dé!

Säg Hej! till sommaren

 Detta är ett inlägg som skulle lagts upp i söndags men av någon anledning blev det inte så.
 
Nu är sommaren här! Den börjar betydligt bättre än förra sommaren. För exakt ett år sedan hade vi 100-års jubileum. Vi hade fixat och donat med partytält och grejer, men regnet bara öste ner hela dagen. Gäster kom och gick och vi trängde ihop oss i uterummet och inomhus och regnet fortsatte att ösa ner. Det blev en kul fest ändå!
 
I dag har jag umgåtts med mina småtroll, som inte ens fanns för ett år sedan, hela dagen. Vi har varit ute i solskenet och utforskat trädgården. Jag har haft en mysig dag, sommarens första. Hoppas på en fortsättning i samma stil.
 
 

RSS 2.0