Cupcakes

Jag kan också baka! På mitt sätt.

Sitter hemma med en hosta utan dess like. Ja, hostan har väl gett med sig lite, men halsen är alldeles uppriven och jag har ingen röst. Passade då på att göra klart dessa mössor. Gissa vilka som ska få dem? Godingarna så klart!

Nu ska jag leta reda på den där filten som inte blivit riktigt klar och avsluta den. Tur att en har lite handarbete att pyssla med när en inte kan prata. 

Tulpaner och kåldolmar


I dag har jag bjudit familjen på kåldolmar. Blev så sugen när jag såg att vitkålen var billig. Så idag fixade jag ett lass med kåldolmar och bjöd hit mor och far, barn och barnbarn. Hade för säkerhets skull gjort biffar också ifall barnen inte gillade kåldolmar, men det var inga problem. De åt med god aptit. Kan säga att både kåldolmar och biffar försvann från faten

..


Och då var det tulpanerna. Köpte en vacker bukett tulpaner hos Malin på Färjestadens Blommor och Små blad på Tulpanens dag i torsdags. De står fortfarande lika fint. 


Idag  fick jag ytterligare en bukett från samma ställe av sonen och Malin. Visst är det fantastiskt att ha en florist med egen blomsteraffär i familjen.Nu är glada julen slut...

Nu har granen sagt adjö och vandrat vidare. Känns ganska luftigt och skönt. Tomtarna står på parad och väntar på att avsluta säsongens jobb med semester i förrådet.
Vi ses i december!RSS 2.0