Mormor x 3


 
Nu har hon kommit! 
Låt mig presentera Elvira! Vår nyaste prinsessa. 
Hon kom med raketfart i går morse och jag blev mormor för tredje gången. Som grädde på moset så fick jag umgås med de andra två prinsessorna hela dagen. Det blev vab eftersom Maikis hade ögoninflammation och inte kunde lämnas på förskolan. ( man måste ju föregå med gott exempel när man är pedagog på samma förskola 😀).
Bara kvalitetstid alltså. Och lite bebissniff på kvällen när vi tog med oss Miliya och Maiken och hälsade på mamma och lillasyster. " Hon  e tööt!"sa de. 

Att inte känna sig i form

Att inte känna sig i form är nåt jag inte gjort sen sist. Åkte på en ny lunginflammation i april och var sjukskriven i nästan tre veckor. Efter det har jag haft ont i lungan och svårt att ta djupa andetag. Vid lungröntgen som jag gjorde efter 6 veckor så visade det sig att jag har vätska i lungorna. Så i dag har jag varit i Oskarshamn och gjort en CT- röntgen. Nu är det bara att vänta på svar och se vad de ska göra.
 
Hur eller hur så har det hänt massor under tiden. Vi åkte till Stockholm med goda vänner och hade en underbar helg trots snö och minusgrader. Detta var 22-25 april! Vi såg ABBA the party på Tyrol, åt gott, shoppade och njöt.
 
Jag har fyllt 27 år igen och firat mors dag. Fick många fina presenter av mina kära. Dottern hade tillverkat ett fint armband.
 
 
Mina bästa har blivit 3år. Vi hade en härlig dag då vi enligt deras önskemål åkte buss och båt. Vi var också på Skälby och tittade på djuren och lekte och busade. Det är så härligt med barn. Än är de så små och har inga stora önskemål eller förväntningar utan blir glada för det lilla. Helt underbart att få vara med och uppleva detta. 
Nu väntar vi på "Bebis" och är så nyfikna på att få möta vår nya familjemedlem som vi hoppas vill titta ut snart.
 
 Mina gullgrodor i morbror "Dullas" present.
 
 
Ha det härligt i sommarvärmen!

RSS 2.0