Återbesök

Varit på återbesök på Reumatologen idag. Träffade en ny läkare. En glad man som var väldigt lättsam och pratade och skrattade. Han tyckte att det hade gått alldeles för lång tid sedan mitt förra besök, men det kan ju inte jag göra något åt. Alla prover och tester var bra. Just nu mår jag ju utmärkt. Men sen skulle blodtrycket tas...och jisses det var högt! Dock inte oväntat. Jag har alltid högt blodtryck när jag går till doktorn. "Vitarocken-syndrom" som en läkare sa en gång. Men denna läkare tyckte ju inte att vi kunde ignorera det så jag fick remiss till vårdcentralen för att ta blodtryck. Jag brukar alltid skickas dit 2 ggr för att ta blodtryck, men då är det minsann inte högt. Får se hur det går denna gången.

Har även hunnit med att gratta sonen på födelsedagen ikväll. Det blev lite fika hos hans syster. Fira på riktigt ska vi göra när de har flyttat in i huset. Det är på gång nu.

(null)

(null)



Det här med att uppdatera

blir ju inte alltid som man tänkt. Tanken var att uppdatera bloggen lite mer kontinuerligt nu, men det föll ju direkt 😆.
 
Ska försöka att få till ett inlägg om vad som händer hos mig inom kort. Så länge får ni titta på påskakärringarna som landade hos mig på Påskafton.
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0