Ett år äldre eller fortfarande 27

I dag har jag firat ytterligare en födelsedag. Den 27:e tror visste att det var, eller? 😂
Hur eller hur så var det ett litet trevligt kalas med barn och barnbarn. Hade bjudit syster och svåger också eftersom vi har plats och kan sprida ut oss, men de hade varit lite krassliga i veckan så de avstod från att komma. Det får bli en annan gång. Det är väl så det får bli nu, man får sprida ut kalaset och ha småkalas många gånger istället. Jag gillar att ha kalas. Det är kul att träffas.

Vi käkade grillad ytterfilé som kom från grisar som är uppfödda på gammalt vis, dvs utan konstiga tillägg och kemikalier. Och det märktes faktiskt skillnad. Till det hade vi diverse tillbehör, västerbottenpaj, potatissallad, melon, sallad, jordgubbar, majs, halloumi, ost och kex.....
Elin hade bakat en god tårta till kaffet.

Fick fina presenter också. En ljusgul Hinzabag till min samling av sådana väskor, en ny Muminmugg, två vispar och en vinranka av Elin med familj. Av Gusten med familj fick jag två spännande flaskor med gin, en ros och en jättestor planteringslåda som Gurra byggt till min uteplats på framsidan. Ska ta en bild på den i morgon.

Blev också grattad med sång och gratulationer av mina fina jobbarkompisar idag. Det värmer i hjärtat, alla ni fina ❤️

(null)








Utflykt

I helgen gjorde vi en härlig utflykt tillsammans med några vänner. Vi Coronaanpassade den och åkte bara två personer i varje bil samt hade ordentliga mellanrum mellan stolarna när vi fikade.
Själva grejen med utflykten var väl att vi skulle ut och åka lite med våra bilar. 






Vi hade härligt väder när vi åkte norrut på vår vackra ö. Vi körde östra sidan till Gärdslösa kyrka där vi gjorde ett stopp. Sedan åkte vi vidare till Borgholm och shoppade lite på Ölands korgimport. Sedan var vi fikasugna så vi körde vidare på västra sidan till Äleklinta där vi stannade vid havet och fikade. Därifrån körde vi kustvägen till Löttorp. Där inhandlade vi lite korv och grilltillbehör. 



Nästa stopp var hos Rostiga Tanten. Där fanns det mycket fint att titta på och jag tror att alla gick därifrån med varsin påse. 






Sen drog vi vidare norrut och stannade längs vägen vid havet och grillade. Det var en helt underbar kväll vid havet. 





Efter ett snabbt besök hos några vänner i Byxelkrok så vände vi bilarna hemåt igen. Vi tog en runda  i Borgholm innan vi åkte hem och avslutade kvällen med fika hos Gitte och Pörla.
































RSS 2.0