De e mycke nu

Det händer mycket roligt nu. Vad ska jag börja med?

Jo, i slutet av förra veckan fick vi återkoppling på vår slutuppgift i kursen. Ett VG och därmed avslutad kurs! Känns superbra och nu kan vi lägga det åt sidan och känna oss nöjda med att ha genomfört den.

Händer mycket på jobbet just nu. Både åt det positiva och negativa hållet, men det är väl så det ska vara så att man känner att man jobbar.

Elin har också kommit hem igen och mycket tid går till att hjälpa til med godingarna vilket är ett kärt besvär. Hämta på förskolan är ett privilegium att få göra. Härligt att ha dem så nära.

Förra helgen var jag med om något jag aldrig gjort förut. Vi var på Leos Lekland med barnbarnen. Tur att morbror och moster hade huvudansvaret för allt gick med en svindlande fart. Milis var i högform. Snabb som en vessla och hade en egen teknik för att det skulle gå fort att ta sig in och ut i de olika lekställena. Maikis var också snabb men fördrog lite hjälp när hon skulle i och ur. Avslutade utflykten med ett besök på det stora möbelvaruhuset där vi käkade lite mat. Tjejerna fixade utflykten bra även om de åt köttbullar med glass. Allt på en gång. Huvudsaken att de äter. Ut från varuhuset vandrade de sedan med varsit gosedjur lika stort som dem själva. Present från morbror. Sen åkte mormor och morfar hem och vilade upp sig innan det var dax för kalas hos goda vänner.
Den här helgen har vi firat makens "27-årsdag". Kalas med släkt och goda vänner i fredags. Det vankades varm smörgåstårta och Elinbakad tårta. Vi fick nattgäster så lördagen startade kl. 6.30 med "Momo"!

Lite senare på dagen dök ett par vänner upp för fika och bokning av resa. Så nu är det bokat och klart. Agia Marina here we come!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
gästbok och besöksräknare