Lite tänkvärda ord

Bläddrade lite bland mina gamla "skolmappar" idag. Hittade denna. Lite tänkvärda ord som kan vara bra att ha med sig-
 

Det där med att hinna

Nä, nåt inlägg från bröllopet hanns inte med. Dels arbetar min dator grymt långsamt just nu (håller på att tömma den) dels så fick jag ett barnvaktsuppdrag som upptog min tid. Trollungarna hjälpte mig att städa dvs de länsade fruktfatet. Miliya hjälpte i alla fall morfar att diska. När trollen och deras föräldrar gått hem gav jag mig ut på en kvällspromenad och nu är det snart sovdags eftersom jag har öppning i morgon.

Bjuder på dessa så länge.
Ont

Idag är det ingen bra dag
Ont, ont, ont i fötterna och lederna. Och vi som ska gå till skogen med barnen. Tröstar mig med att jag gjort min långa dag och får vila när jag kommer hem. Tänkte titta på vackra bilder och göra ett inlägg om bröllopet i förra veckan. Tills dess: Kämpa på!


Förberedelser

Nu är det nära. 6 dagar kvar. Veckan kommer att präglas av en massa fix och förberedelser för kommande aktivitet. Idag har jag tvättat och manglat ett antal vita dukar, snyggat upp lite i trädgården och utfört några små ändringar på utstyrseln. Maken hämtade partytält och städade både inne och ute. Jag har också träffat Maja och Molly som ska hjälpa till med serveringen. 

Såklart hann vi även njuta av det härliga vädret som äntligen behagade visa sig. Lite bad, fika, såpbubbleblåsning och bus i trädgården blev det.

I morgon blir det mer fix. Men nu är det dax att luta huvudet mot kudden och titta på Mrs Fletcher en stund innan jag somnar.

💤💭💤


RSS 2.0