Välkommen till världen

Jag har blivit farmor! 
För två veckor sedan kom denna lilla goding till världen, vår Lovisa. Redan högt älskad av oss alla, speciellt kusinerna som har väntat på henne.

(null)

(null)

(null)

(null)



Tillbaka till verkligheten

Nu har vi haft en riktigt härlig julledighet som som vanligt har gått alldeles för fort. Vart tog 19 dagars ledighet, nästan 3 veckor, vägen? Vi har umgåtts mycket med familjen och med våra vänner. Avslutade på trettondagsafton med en helt fantastisk kroppkaksfest tillsammans med gamla vänner. Då menar jag vänner som man känt sen tonåren och en del ännu längre. Vänner som man kan vara ifrån i flera år men när man träffas så känns det som om man hängt hela tiden. Man har så många minnen tillsammans att prata om och skratta åt.

(null)

(null)


De vi var hos har byggt till en liten bar i huset där vi hängde. Där hade de finaste barstolarna. 😁
(null)



2020

Nu har jul och nyår passerat och vi är några dagar inne på det nya året. Jag är som vanligt sjukt seg med mina blogginlägg men här kommer lite bilder från vårt jul och nyårsfirande.  
Det bästa är ju dagarna innan julafton då allt börjar falla på plats och man har (förhoppningsvis) lite tid över att bara vara och mysa. Så blev det faktiskt i år även om det inte kändes så innan. Hösten har varit ett enda racerlopp med mycket på jobbet, plugg och allt som skulle fixas hemma. Men det gick!

(null)
Enligt traditionen julplanering hos Malin. 
(null)
Maikis hängde med oss till Seasalt och käkade en fredagskväll.

(null)

(null)

Träffa tomten 🎅🏻

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Tomten kom

(null)


Nyår kom med god mat, legobygge, bus med morbror och raketer.

(null)

(null)

(null)


(null)

(null)


Pärlbröllop

Fick denna av maken på vår bröllopsdag. 





RSS 2.0