Läser nu

Jag har verkligen grottat ner mig i det här med digitala verktyg och det digitala meningskapandet i förskolan. Haft workshopar på två enheter och en till i nästa vecka.
Wow, vilken respons Jag fick från pedagogerna genom att ge dem lite idéer och tankar att jobba vidare med. Flera har sagt att det var precis det här de behövde för att komma igång med sina egna tankar om hur de kan arbeta i dina barngrupper. 
Åh, vilket roligt jobb jag har!

Här har ni en del av min inspiration. Rekommenderas att läsas om man är intresserad av hur vi kan användande digitala verktygen i förskolan. 





Projekt kofta ✔️

Nu är koftan till Elvis klar. Det tog inte allt för lång tid och jag är nöjd med resultatet. Hoppas bara att den passar. Stickad i Sandnes Smart. 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Ny månad

Helgen gick i rasande fart även om den här helgen var lugnare än de föregående. Den här helgen har vi bara firat makens födelsedag, hängt med tvillingarna och bara varit. Förförra helgen hade jag precis blivi farmor och ville träffa den lilla nya, det var fest på jobbet, jag var barnvakt åt alla de andra tre barnbarnen som bodde hos oss då pappa var på resa och mamma jobbade. Morfar hade också oflytet att jobba den helgen, så det var jag, tjejerna och min inlämningsuppgift, den sista.  Men allt flöt på bra. Jag pluggade och tjejerna lekte, fika när mamman och morfar kom hem, middag och lite fredags och lördagsmys. Ja, på fredagen var jag på fest så de underhöll morfar istället. När jag kom hem vid 22-tiden satt tre glada ungar med läsk och godis i soffan, men en kvart senare sov alla tre sött. Mormor kan rutinerna.
 
På söndagen åkte vi och hälsade på den lilla nya kusinen som kommit hem. Vi hade med oss mat och fixade middag på plats. Och, ja inlämningsuppgiften kom in i tid och kom tillbaka med ett VG. Bra avslut på helg och kurs. Kan inte annat än vara nöjd.
 
Som sagt den gångna helgen har varit betydligt lugnare och jag har börjat planeringen av mitt röjarprojekt i källaren samt inhandlat lite fröer för kommande trädgårdsprojekt. Nu längtar jag efter våren.
 
 
 
 
En söndagspromenad i solskenet blev det också denna helgen.
 

RSS 2.0