De e mycke nu

Det händer mycket roligt nu. Vad ska jag börja med?

Jo, i slutet av förra veckan fick vi återkoppling på vår slutuppgift i kursen. Ett VG och därmed avslutad kurs! Känns superbra och nu kan vi lägga det åt sidan och känna oss nöjda med att ha genomfört den.

Händer mycket på jobbet just nu. Både åt det positiva och negativa hållet, men det är väl så det ska vara så att man känner att man jobbar.

Elin har också kommit hem igen och mycket tid går till att hjälpa til med godingarna vilket är ett kärt besvär. Hämta på förskolan är ett privilegium att få göra. Härligt att ha dem så nära.

Förra helgen var jag med om något jag aldrig gjort förut. Vi var på Leos Lekland med barnbarnen. Tur att morbror och moster hade huvudansvaret för allt gick med en svindlande fart. Milis var i högform. Snabb som en vessla och hade en egen teknik för att det skulle gå fort att ta sig in och ut i de olika lekställena. Maikis var också snabb men fördrog lite hjälp när hon skulle i och ur. Avslutade utflykten med ett besök på det stora möbelvaruhuset där vi käkade lite mat. Tjejerna fixade utflykten bra även om de åt köttbullar med glass. Allt på en gång. Huvudsaken att de äter. Ut från varuhuset vandrade de sedan med varsit gosedjur lika stort som dem själva. Present från morbror. Sen åkte mormor och morfar hem och vilade upp sig innan det var dax för kalas hos goda vänner.
Den här helgen har vi firat makens "27-årsdag". Kalas med släkt och goda vänner i fredags. Det vankades varm smörgåstårta och Elinbakad tårta. Vi fick nattgäster så lördagen startade kl. 6.30 med "Momo"!

Lite senare på dagen dök ett par vänner upp för fika och bokning av resa. Så nu är det bokat och klart. Agia Marina here we come!Det där med att avsluta saker

 
 
Visst är det skönt när man avslutar saker, blir klar och kan lägga det åt sidan.
 
Nu är julen utraskad och ljuset ska komma in. Lite vårkänsla kanske fast det är iskallt och vinter ute.
 
Sista uppgiften i kursen är inskickad och det är bara att vänta på bedömningen. 
Har haft världens bästa studiekamrat. Vi har haft kul, gott samarbete och disciplin. Det är nog därför det blev så bra. Nu spånar vi redan om vad vi ska läsa nästa gång. Vi HAR hittat en ny kurs.
 
I övrigt rullar livet på. Fullt upp med att hjälpa svärsonen med godingarna då dottern för tillfället är konvalecent och inlagd på sjukhus. (För er som känner till det så har allt gått bra och hon mår fint).
Ett kärt besvär att hjälpa till. Vi hjälper gärna till så mycket vi får.
I kväll har vi varit och handlat tillsammans samt ett besök på den fina restaurangen "Gyllene Måsen". :)
 
Nu ska jag luta mig tillbaka i soffan och hänga en stund. Börjar sent i morgon så ingen stress nånstans.
 
Nu njuter vi!
 
 

Det här med tid - igen!

Tjena!
Nu är jag tillbaka. Försvann nånstans där efter julkalendern. 
 
Har firat en fin jul och nyår med familj och vänner. Umgåtts mycket med godingarna eftersom de bodde ett par dagar hos mormor och morfar när jag var ledig och föräldrarna jobbade. Intensivt men så mysigt. Finns inget mysigare än väckas av ett litet troll som står i sängen och ropar på "mommo". Sen vaknar det andra trollet och båda kryper ner hos mig och myser. 
 
Sen var det ju skola också. Kursen har tagit en del tid. Vi har jobbat med vårt projekt. På söndag är det sista inlämning, men vi kan se fram mot en ledig helg. Bara lite finslip och några referenser kvar sen går det iväg. Nina har gjort ett kanonjobb med vår film. Den kommer ni att kunna se på den andra bloggen Fröken Flitigs irrgångar... så småningom.
 
Ska se om jag kan få till en krönika nu när jag släpper skolarbetet. Kanske...
 
Har några spännande nyheter som jag ska berätta mer om framöver. Men det får ni vänta på.
 
Nu kommer det lite bilder på mina finaste tomtar och lite annat.
Hjälpa morfar och julpimpa i trädgården. 
 
En puss precis som förra året.
 
Men Millis är fortfarande skeptisk och nöjer sig med en klapp på huvudet.
 
Lite snö blev det också på jullovet
 
 
Nu så säger jag godnatt och hoppas att jag ser er här snart igen.

RSS 2.0