Skördefest

Ledig dag i morgon! Så skönt att för första gången på länge inte behöva tänka plugg. Från början så skulle jag ha hjälpt Malin med butiken, men det löste sig på annat sätt och jag blev ledig där också. Ska istället försöka röja undan en del måsten som legat och stört ett tag. Sen ska jag umgås med barnbarnen en stund och på kvällen blir det Skördefest med goda vänner.
 
Har förresten lämnat in en ny ansökan om fortsatt ledighet idag. Tanken är att kunna hjälpa till med tvillingarna och få umgås med de små godingarna.
 
Nu hoppas vi på vackert höstväder i helgen så att skördefesten blir en riktig höjdare.
 

Over and out!
 
 

Dop

I går hade vi dop för Miliya, Inez, Kerstin och Maiken, Signe, Ylva i Torslunda kyrka. Miliya sov sig igenom det mesta av dopet medans Maiken följde det hela med nyfikna ögon.  
Efter dopet bjöd familjen Friman-Jonsson på sallad, kaffe och tårta i församlingshemmet.
 
 
 
 
Maiken
 
 
Miliya
 
 
Faddrar var morbror Gusten som höll Maiken och farbror Anders som höll Miliya
 
Nydöpta. Miliya har somnat om
 
Presenter fick de i massor
 
 
Morfar och mormor med familjen
Gammelmormor, gammelmorfar, mormor och mamma med flickorna
 
Liten blir trött av all uppståndelse och alla som vill hålla. Tryggast hos pappa.
 
Det var en dag med många intryck för alla och det var inte bara de små som var trötta när kvällen kom.
 
Ylva
 
 
 
 

Examination

Nu är den då här dagen som vi har sett fram emot med bävan och förväntan i fyra år. Nu har vi passerat målsnöret och det känns jättebra. Utbildningen är slutförd.
Minns när vi för fyra år sedan stod utanför Linnéuniversitetet (då Växjö universitet) och tittade i studieguiden. Då tänkte jag att detta går aldrig, det har jag iofs tänkt inför varje terminstart. Men med lite jävlar anama och tålamod så har det gott. Alla kurser är godkända och de fyra åren är till ända. Nu är vi förskollärare! Nästa mål är legitimationen.
 
I kväll har jag firat med tårta tillsammans med mor, far, maken, barn och barnbarn.
 
Jag vill tacka alla mina nära och kära och särskilt min familj för att ni stått ut med mina studier och stöttat mig. Med lite fix och trix har det funkat. Maken har till och med lärt sig laga mat :-). Jag älskar er alla!
 
 

Hemma igen!

Nu har det varit lite dött här igen, men det beror på att jag varit på resa och varken haft tid till att blogga eller haft tillräcklig tillgång till internet. Dessutom så lämnade jag datorn hemma (ja, jag vet att det går att blogga från telefonen, men...).
I morgon ska jag återgå till arbetet, läsa igenom mitt examensarbete, och sen lovar jag att uppdatera bloggen med några inlägg från semestern.
 
På återhörande!

RSS 2.0