Skrämskott!

Nä, det var nog bara ett skrämskott att sommaren skulle vara över. Idag har det ju varit supervarmt igen. Hoppas att det håller i sig.

Loppisen idag var en besvikelse. Vi tänkte oss en tur till Ölands Bakluckeloppis vid Äpplerums gård strax söder om Borgholm. Gjorde ett kort stopp vid Stenladan i Algutsrum. Där fanns en del intressant men inget som jag kände att jag ville ha. Så vi åkte vidare till Äpplerum. Där på den stora planen stod 4! bilar och två av dem sålde leksaker. Avklarat på 2 minuter. Det fick bli en tur till Borgholm istället. Där var det ganska lungt och det kändes att den stora semesterruschen var över. Så vi drog hem igen och fikade med baugetter från Kallskänken. Mums!
I eftermiddag har det mest varit småpyssel. Tvättat, sytt gardiner, plockat, strukit.....Elin var hemma en stund och tittade på fotboll.
Nyss klev Gurra in genom dörren. Han har tillbringat två dagar i Skåne på Vallåkraträffen. Verkade rätt nöjd när han bar in kassarna med inköpta bildelar och tillbehör. :-)

Såg just Bolt vinna och slå världsrekord!Bilder: ©Ylva

bye2/Ylva

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
gästbok och besöksräknare