MidsommarfirandeVi har haft en varm och ganska regnfri midsommar här på Öland. Det beror ju lite på var man befann sig förstås, men vi klarade oss. Solen försvann bakom mörka moln och det kom lite regn precis innan de skulle resa midsommarstången i Lopperstad, men sen var det uppehåll och lagom tills vi skulle cykla hem kom solen tillbaka.
Tidigare på dagen åt vi sillunch hos mina föräldrar och sedan åkte vi en sväng till Borgholm och Köpingsvik. Det var så här lungt där då.

Tyvärr så slutade midsommarafton tråkigt i Köpingsvik och det tog nog udden av firandet. Man får vara glad att våra ungdommar skötte sig och firade midsommar på annat håll.

Efter firandet runt midsommarstången så cyklade vi hem till kompisarna i Spjuterum för traditionsenligt äta Gubbröra och jordgubbstårta.

Midsommardagen firade vi hemma med lite grillning.

I dag har vi haft besök av svägerskan med familj. Dvs hennes man, dotter och svärson. Elin och  Alec kom också hem ett tag. Vi fikade i solen på altan. Solen lyser från en klarblå himmel.
Nu väntar jag på att maken och sonen ska komma hem. De for in till stan för att kolla upp ett nätverkskort till sonens dator. Vi har köpt nya både han och jag. Jag köpte en bärbar och Gurra köpte en stationär. Så nu har maken också fått en "egen". Han får överta den gamla stationära. *ler*
Vi ska åka till Borgholm och äta middag när grabbarna kommer tillbaka.

Ha en skön fortsättning på helgen och ta det lungt i trafiken ni som måste ut och åka.

Bilder: ©Ylva

bye2/Ylva

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
gästbok och besöksräknare