Renovering

Nu är våra fönster på plats!

Ja, insidan är i alla fall klar. Snickarna ska komma och sätta foder på utsidan, men nu har det regnat i två dagar så dom har pysslat med lite annat.
Måste berömma snickarna dels att dom var snabba och att dom har skräpat ner och stökat till minimalt. Dom t o m la ner gardinerna snyggt. :-)

Gardiner och lampor är på plats i det stora fönstret. Lamporna kommer från Globen och inköptes tidigare i år just med tanke på fönsterbytet. Nya gardinstänger fick det bli också. Gardiner från Hemtex och gardinstänger från Kirsch. Funderar dock på att införskaffa nån tunnare linnegardin. Kanske äppelgrön.





I kväll har jag spacklat och maskerat ena kortväggen. I morgon ska den målas - bli fondvägg.


Och som om man inte hade tillräckligt att göra

så dräller pelargonsticklingarna in också. När jag kom hem stod det två stora och två små lådor på köksbordet och väntade på mig. Det var ett 15-tal pelargonsticklingar från olika ställen, ampeljordgubbar, svartöga och klockmalva från Odla nu.



Sonen insåg att om det skulle bli nån middag så fick han ta tag i det. Han fixade till en jättegod korvgryta, efter eget huvud, med pasta och sallad. En tacksam mamma satte sig till bords.



Bilder: ©Ylva

bye2Sov Gott!/Ylva

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
gästbok och besöksräknare