Så har den här helgen gått

Jag har mest suttit hos Gurra den här helgen. Efter en orolig natt till lördagen då han hade ont så sov han mest hela dagen. Han har ryggbedövning och får lite annan smärtlindring så det funkar ganska bra. Jag satt och pluggade och fick massor gjort. S kom och avlöste och då stack jag med Elin ut på stan en stund och shoppade lite. Köpte mig en masairöd Steltonkanna för presentkorten jag fick när jag fyllde år. Sen satt jag hos Gurra till halv 8 och tittade på tv. Han var lite piggare då.
Idag har han varit uppe lite och fått äta lite fast föda. Han ser mycket piggare ut. Satt i fåtöljen och tittade på tv och åt i kväll. Jag var inne hos honom vid 9-tiden idag och åkte hem 20.30 med ett avbrott när jag åkte till Fredriksskans och fixade kioskerna inför matchen. Tyvärr så förlorade Kalmar FF. Gurra och jag lyssnade på matchen på radio.
Dagens sista uppgift var att försöka få igång Elins bil som S hade lånat. Det gick inte. Nyckeln gick inte att vrida om i tändningslåset. Förmodligen är det slitet. Så bilen fick stå kvar på parkeringen och S fick åka med mig hem.

Det här blev ett snurrigt inlägg, men jag är jättetrött...zzzz...ska snart gå och lägga mig....zzzz....får nog spela in slutet på deckare.

God Natt och Sov Gott!
Kram Ylva


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
gästbok och besöksräknare