En epok går i graven

I förgår spelade Kalmar FF sin sista match på Fredriksskans. När säsongen kör i gång igen så ser vi dem på Guldfågeln arena.

Det var förmodligen många som med ett visst vemod gick till Fredriksskans i söndags eftermiddag för att titta på fotboll. Det var nästan 7000 personer där och före match pågick olika aktiviteter på arenan. Vi som har jobbat ideelt genom åren bjöds på mat. Efter matchen kom föreningens ungdomar in med tända facklor och ställde sig runt planen. Ljuset släcktes ner och det blev ganska effektfullt. Spelarna från dagens match kom också in på planen igen och ordförande Johnny Pettersson höll ett tal. Det hela avslutades med ett bildspel på storbildsskärmen och fyrverkeri ute på kanalen. 

Nu blir det inte fler söndagseftermiddagar i de snuskiga kioskerna. Jag kommer inte att sakna jobbet på Skansen som det varit det senaste året utan jag kommer att minnas de åren när vi skötte kioskerna själva Dennis, Thomas, Elin och alla de andra. Ser fram emot en  ny fräsch arena. Vad vi kommer att få för uppgifter där vet vi inte ännu eller om vi överhuvudtaget kommer att behövas. Vi får se. Nu ska vi i alla fall vila från fotbollen ett tag. =)


En gammal nostalgikiosk


Godiskiosken med sina trotjänare


Insläpp


Inget kan ju slå miljön och vyerna på Fredriksskans.                                                                                 Bilder: ©Ylva
Nu är det över!!!bye2/Ylva


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
gästbok och besöksräknare