Guldfågeln Arena

Jaha, då har vi sett KalmarFF på Guldfågeln Arena för första gången. Och det gick ju bra och slutade med vinst. 3-2 till FF. Det var en mäktig känsla att sitta där i solskenet tillsammans med nästan 12000 andra åskådare och heja på FF. Spännande var det också.

Vi har fått världens glidarjobb så Elin, Thomas och jag gick mest omkring och bara njöt av stämmningen. Ja, vi kollade vad vi skulle göra efter matchen. Det jobbet tar ca. 10 min. Vi vek soptunnor i papp en stund också. Det var lite meck innan vi fick de "fyrkantiga" lådorna att passa i de åttakantiga locken. Vi var fem personer som hade svårt att komma på hur man skulle vika, men när vi äntligen kom på den rätta knycken så gick det som en dans.

Lite teknikaliteter som kan bli bättre märkte vi av, men det är inget att gnälla över. Vi ser fram mot nästa match.                                                                                Bilder: ©Ylva


bye2

/YlvaKommentarer
Postat av: Carina - inspirera

Javisst är det härligt! Kul att det händer något riktigt stort i närheten, även om inte jag är superintresserad av just fotbollen ;)

Kramen.

2011-04-12 @ 18:28:46
URL: http://inspirera.bloggsida.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
gästbok och besöksräknare