Permis och fartdårar

Gurra är hemma på permis över helgen så det känns som vanligt. Ja, förutom att Gurra verkligen är hemma. En vanlig lördagskväll brukar han försvinna snabbare än en avlöning och dyka upp igen framåt småtimmarna. Men hur som helst så är det skönt att magen kommit igång och han fått komma hem ett tag och vara som vanligt.
Han får äta precis vad han vill så idag fick han bestämma middagsmenyn. Fläskfilé med klyftpotatis och gorgonzolasås blev det. Gissa vem som stod i köket och fixade med maten? Gourmetmannen själv såklart! Jag fick en underordnad ställning som hjälpreda och S fick ta disken.

Efter maten var det dax för den dagliga sprutan så Gurra och S drog in till sjukan en runda. Själv slog jag mig ner i soffan med datorn och letade efter amiguramismönster. Sugen på att börja virka lite.

Igår var det snöstorm och vi hade fullt sjå att ta oss hem från stan. På bron var det 50 km och stormvarning. Undrar vad de bilförare som drog förbi i 80-90 och trängde sig in framför oss andra vid vägarbetet tänkte på. De stackare som låg längst fram fick bromsa och försöka hålla undan med fara för eget liv. Varför tror de att Trafikverket och polisen har sänkt hastigheten på bron? För att reta dem eller ta fast fortkörare? Jag hoppas att det blir ni idioter som kör som dårar som kör av vägen och inte vi, era medtrafikanter som håller hastigheten och måste göra livsfarliga manövrar bara för att du ska komma fram fort.
Nu glömmer vi det för idag var det åter underbart vinterväder med sol och blå himmel. All den smutsiga snön var gömd under ny vit snö.

                                                     

Trevlig lördagskväll!


bye2/Ylva


Kommentarer
Postat av: Carina - inspirera

Så skönt att han piggar på sig!

Bra arbetsfördelningen det där ;)

Jodå, det finns många som har bråttom över bron...

Kramen.

2011-02-14 @ 15:04:42
URL: http://inspirera.bloggsida.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
gästbok och besöksräknare