Midsommar på Öland

För oss har det varit ett lugnt firande med släkt och vänner. Midsommarafton firade vi först med ett besök i Borgholm tillsammans med dotter och hennes sambo. Det blev lite fika på Ebbas och sen strosade vi runt i solen och tittade på folk. Kvällen tillbringade vi hemma tillsammans med familjen och grillade och åt gott.

Midsommardagen var lugn och behaglig. Vi lunchtid cyklade vi hem till mamma och pappa med en Matjessillstårta som vi åt tillsammans. Framåt eftermiddagen åkte vi till  våra vänner på östra sidan Öland för vidare transport till Borgholm och mat på Pappa Blå. Lagom tills vi hade landat på stolarna där öppnade sig himlen och det började ösregna. Vi var i alla fall torra och kunde njuta av maten medans vi tittade på alla blöta midsommarfirare som försökte undkomma regnet.
Senare tog vi en sväng och tittade på det något avslagna midsommarfirandet i Borgholm och Köpingsvik. Kvällen avslutades med kaffe och tårta hemma hos våra vänner.


                                                                                 Bilder: ©Ylva

Nu börjar semestern och nu ska jag bara njuta! (Nja, jag får väl plugga lite också =) )


bye2

/Ylva


Kommentarer
Postat av: Carina - inspirera

Det ser minsann ut som en riktig midsommarhelg! Vädermässigt tycker jag att den blev bättre än vad man trott...trots att det kom regn på midsommardagenskväll (vi satt inne och myste då)

Ha en riktigt trevlig semester...jag är också snart där...

Kramen.

2011-06-27 @ 10:08:24
URL: http://inspirera.bloggsida.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
gästbok och besöksräknare