Minisemester

I helgen var det dags för en liten husvagnsresa igen. Vi åkte tillsammans med vänner till Västervik och lämnade Öland och Ironman åt sitt öde.
 
Efter att ha placerat våra två husvagnar på två jättetomter så gav vi oss ut på upptäcktsfärd. Vi ville hitta någonstans att äta. Landade på en av campingens resaturanger. Ingen jättehit och jag skulle inte rekomendera stället. Vi kan ju alltid hoppas på att det berodde på att det var i slutet på säsongen. Men maten var rätt ok och vi blev mätta. Därefter blev det en kvällspromenad i omgivningen.
 
 
Lördagen tillbringade vi på stan med shopping, fika och lite chill. Ett sportbilsrace pågick i stan och detta roade karlarna sig med medans vi shoppade. Vädret var dock inte det bästa så vi tog bilen till Gränsö slott och kollade läget där. Även där fanns en del sportbilar.
 
 
Vi hade tänkt grilla till kvällsmat. Det tillhör ju husvagnslivet, men vädret var inte så kul. Så vi begav oss till campingens andra restaurang. Den var en hit. Rekomenderas!! Mysig miljö, god mat, supertrevlig personal som verkligen månade om gästen. Är ni i Västervik och det är säsong så besök Skärgårdsvillan på Lysingsbadets camping.
                                                                                Bilder: ©Ylva
En supertrevlig kväll.
 
Söndagen bjöd på sommarens bästa väder och vi avslutade vår resa med grillning...hemma!
 
Jag har haft en underbar helg. Hoppas att ni också haft det och att veckan bjuder på nya äventyr.
 
Ha det gott!
 
 
bye2

/Ylva
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
gästbok och besöksräknare