Varbergsresan del 1: Wheels & Vings

Vi landade i Varberg på torsdagseftermiddagen efter att ha åkt i karavan med sonen som körde ner sin Cheva. Vi drog husvagnen. Senare på kvällen anslöt Elin och Alec och på lördagsmorgonen kom syster och svåger. Medans vi tjejer åkte till Ullared för lite shopping så tillbringade karlarna dagen på bilutställningen. Dagen inleddes med regn och mulet men det ordnade till sig så småningom.
 
När alla var nöjda med shopping och cruising så träffades vi vid husvagnen för grillning. Sen blev det cruising på stan. Maken körde syster och mig i deras Cheva Impala -62 medans Gurra körde sin bil med Elin, Alec och T (svåger).
 
 
Lördagen kom med vackert väder så syster och jag tog båten in till stan. Alla de andra gick på bilutställningen. Och de höll ut hela dagen.
Syster och jag shoppade lite på stan, fikade med en enorm räkmacka och sen skulle vi ta båten tillbaka. Det skulle alla andra också...Vi insåg att även om båten gick i skytteltrafik så skulle det ta minst ett par timmar att vänta så vi beslöt att gå tillbaka till Getterön. Det var väl i sig inga problem. Det är en promenad på drygt 4 km, men vi hade ju inga promenadskor. Väl tillbaka på campingen fick vi stoppa fötterna i kallt vatten. Vi såg nog rätt dråpliga ut där vi satt i bikini med fötterna i en balja med kallt vatten.
 
Kvällen skulle ha avslutats på favoritpizzerian inne i stan, men det gick inte att ta sig in till stan. Eftersom det bara finns en väg från ön så uppstod kaos och kö när alla skulle hem från utställningen. De våra tog sig smidigt ut till campingen som ligger åt andra hållet. Vi beslöt oss för att äta på campingens pizzeria istället. Vi hade en trevlig kväll där och deltog i en musikquiz som vi vann! Kvällen anslutades med en liten tur på stan när det väl gick att ta sig dit.
 
 
Fortsättning följer...
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
gästbok och besöksräknare