Midsommarhelgen har passerat

Nu är midsommar över. Vi har haft en lugn och fin helg här på Öland och firat med vänner och familj. Det som tog udden av firandet var väl regnet som envist infunnit sig framåt kvällen varje dag. Vi hann i alla fall sitta ute och äta på midsommarafton innan himlen öppnade sig.
 
I går var det likadant. Åkte över till kompisarna på östra sidan av ön. Där hann vi sitta ute och äta jordgubbstårta i 10 minuter innan regnet kom och vi fick ta våra assietter och gå in. Men, men vi gav inte upp för det utan for vidare till Borgholm där vi tänkte äta nåt gott. Utanför Pappa Blå var det lååång kö, men vi gled snabbt förbi hela raden. Kändes som lite VIP-varning på den. :-) Grejen var att det var stora sällskap som väntade och de hade inga så stora bord klara. Vi var bara fyra och till oss gick det att snabbt ordna fram ett bord.
 
Senare tog vi en runda på stan innan nästa regnskur och landade tryggt under Ebbas markis innan nästa regnskur kom. Där blev det yttterliggare lite gott. Regnet gjorde dock att det blev ganska avslaget på stan och folk försvann. Så vi bestämde oss för att dra hemåt. Landade hos våra vänner.
 
Idag rivstartade jag med Rea på Ikea tillsammans med mina barn. De shoppade både stort och smått till sina nya lägenheter så vi fick hyra släp. :-) Det kändes bra att färdas åt andra hållet på bron när man såg kön som var på väg till fastlandet.
 
Eftermiddagen och kvällen har bestått av en massa bärande mellan sonens gamla och nya lägenhet. Nu är jag trött i armarna och sitter här och hänger. Hamnade i nåt slags nostalgiträsk på Youtube. Här kommer ett smakprov.
 
 
 
 bye2

/Ylva
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
gästbok och besöksräknare