Vallåkraträffen 2014

I går morse steg vi upp i ottan för att bege oss mot Skåneland. Maken ville gärna besöka Vallåkra och Vallåkraträffen och jag hängde på. Det är ju alltid trevligt att ut och åka. Under vägen möttes vi av regn och både maken och jag tänkte nog samma sak. "Vi åker fram och äter vår medhavda fika, men inte ....går vi in i detta regnande".
När vi tog en sväng mot byn så passerade vi en poliskontroll med körkorts -och nykterhetskontroll. Maken fick blåsa. För att vara riktigt säkra på att han hade körkort och var nykter så fick han blåsa en gång till när vi körde tillbaka. Fick ok båda gångerna. :-)
Vi parkerade och åt vår fika. Regnet hade bestämt sig för att göra ett uppehåll och vi betalade inträde och gick in. Vandrade runt lite och tittade på gamla bildelar.  Hur intressant är det på en skala? Men, men...
Gick vidare för att titta på bilarna, då träffade vi Gurra och Malin som också var där men hade tagit en liten weekendtripp till Helsingborg. Vi vandrade runt tillsammans tills regnet bestämde sig för att ta i igen och vi fick ge oss.
 
Årets fotograferingstema blev färg.
 
Och så en annan "Asta" (för er som inte känner till det så kallar vi vår oceangröna 142:a för Asta efter den tidigare ägaren.)

Under den regniga hemfärden så stannade vi på Ekerödsrasten och åt en god middag. Ett stopp på Ekohallen i Fjälkinge för lite shopping hanns också med.
 
Sammanfattningsvis kan jag säga att jag var nöjd med dagen även om det var en blöt och kall upplevelse efter denna varma och sköna sommar. Somnade gott efter en lång dag i Skåne.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
gästbok och besöksräknare