Barnvakt

Det här inlägget skulle kommit i går, men av rutiga och randiga skäl så hanns det inte med. 
Vi hade en myskväll tillsammans med gullgrodorna i går kväll. Föräldrarna var på Vallarnas friluftsteater i Falkenberg och tittade på "Brännvin i kikaren" och hade lämnat barnen hemma hos oss. 
Hela sällskapet åkte in till Varberg på eftermiddagen och åt god mat på Stantons. Sedan for Elin och Alec vidare och vi tog barnen med oss och gick en tur på stan. Vi var på torget och lyssnade på musik, tittade i affärer, träffade sagofigurer i Socitetsparken, var på fästningen och tittade på båtarna. Vi tog också en välförtjänt vilopaus i Socitetsparken med glass och kaffe. Barnen fick röra på sig och Maikis övade på att gå. 
På hemvägen somnade båda barnen gott i bilen och fick väckas när vi kom hem. Läggningen var inte det enklaste. Vi fick hålla på en god stund med välling och upp och ner i sängen. In och lägg en unge och två minuter senare står det en leende gullgroda i dörrhållet. Strax efter hörs en duns och nån som kommer krypande. Nästa gullgroda kikar ut i dörrhålet. Som sagt det tog en stund och sen var mormor trött. Dags att sova vi skulle ju till Gekås i Ullared tidigt nästa morgon.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
gästbok och besöksräknare