Det där med att vänta...

Varför är alltid dagarna före semester alltid så lååånga? Det känns som ett segt gammalt tuggummi att vänta på semester . Men nu är det bara 2 dagar eller 15 timmar tills jag stänger dörren och slår på larmet på Snäckstrands förskola. Sen väntar 5 veckors semester!!!
 
Iofs så har vi väl börjat leva lite semesterliv redan. I går tog jag ledigt och "vabbade" med tvillingarna medan deras mamma kurerade sin feber. Vi fördrev tiden med lite poolhäng i trädgården och en lång siesta (mormor tog en lur också). Ett besök hos gammelmormor och gammelmorfar hann vi också med innan det var dax att återbörda guldklimparna till föräldrarna.
I kväll har vi hängt på Hamnen. Barnen tog årets första dopp i havet och sen åt vi glass.



 

När det inte var full fart och spring i benen så hade de faktiskt tid att sitta och titta på båtarna en stund.




I helgen var vi iväg på en liten tur till Tyskland. Dax att fylla på förråden inför bröllopet i augusti. Det var nästan en lite nostalgisk resa eftersom det bara var "ursprungsfamiljen" dvs. jag, S, Elin och Gurra som var ute på resa. Gurra rattade bilen nästan hela tiden och lotsade oss smidigt mellan de olika inköpsställena. Vädret var underbart och semesterkänslan infann sig, speciellt när vi satt ute i solen och åt. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
gästbok och besöksräknare