En vecka

En vecka av semestern har redan gått. Vad konstigt det är. När man väntar på ledigheten så går tiden så sakta, men när man väl är ledig så försvinner dagarna i en svindlande fart. Nåja det är 4 veckor kvar och nu är även maken ledig.

Vad har jag då gjort som har fått dagarna att  så fort?
Helgen gick ett flygande fläng med underbart väder och en massa uthäng med vänner och familj samt årets första dopp. Årets varmaste dag på söndagen.  
Jo, måndagen började med en nedrasad paviljong efter nattens oväder. Det dråpliga var bara att den hade stått lös på altanen i ett par veckor, men på söndagen bestämde sig maken för att skruva fast den. Det hjälpte dock inte mot nattens åska, storm och slagregn? Eftersom maken var ledig så for vi till stan och införskaffade en ny lite kraftigare. Det var också dax för Färjestadens marknad. Den var dock så blåsig, som det kan vara här på Solen och Vindarnas ö, så vi gav upp efter en halvtimme. Vi gick hem och fikade istället.
Tisdagen bjöd på poolhäng med barnbarnen och deras mamma.
På onsdagen hade jag sällskap av mina gullungar eftersom mamman och pappan jobbade båda två. Lite poolhäng idag också. Solen ville dock inte lysa hela tiden. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
gästbok och besöksräknare