Sommarnatt

Dessa ljusa sommarnätter visst är de magiska!
Vi blev med  "jänkare" i juni och plötsligt slungades man tillbaka till sin ungdom när man var ute och rände om nätterna. När man fick åka med de tuffa grabbarna i deras "stora" bilar. Jag skaffade mig ganska tidigt en  pojkvän som gillade att köra, så han var ofta chaufför och jag fick åka med som bihang. 
Det jag tänker på är när man åkte på fest/dans någonstans så såg man solen gå ner i väster när man åkte dit och när man åkte hem var den på väg upp i öster. Det blev aldrig riktigt mörkt. Precis den känslan hade jag när vi i vår Cheva var på väg hem från ett 50-års kalas för ett par veckor sedan och såg när det ljusnade i öster. Då kände jag mig som 17 år igen. 
 
I kväll har det varit cruising här i Färjestaden. Vi var förstås med och åkte runt med vår bil. I början hade vi vår dotter och barnbarnen med oss. Sötnötterna älskar att åka en "Laggarlunda" med morfar. Senare så åkte vi själva och stannade några gånger för att prata med andra cruisare. Känslan var ganska häftig och många minnen från ungdomen dök upp. 
 
Usch och hua nu låter det som om jag är jättegammal, men så känner jag mig defenitivt inte. Ville bara frammana känslan av de underbara ljusa sommarkvällarna som så snabbt drar förbi. Tack vare vår bil så har vi verkligen njutit av dem.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
gästbok och besöksräknare